سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و این معنى به لفظى دیگر از آن حضرت روایت شده است که : ] دل بیخرد در دهان اوست و زبان خردمند در دل او [ و معنى هر دو یکى است . ] [نهج البلاغه]

انتقاد حسن زمانی از عملکرد مدیرعامل استقلال


 

  • انتقاد حسن زمانی از عملکرد مدیرعامل استقلال
     ،

    حسن زمانی درباره شکست یک بر صفر استقلال مقابل پدیده شهر خودرو در هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر و خارج شدن این تیم از کورس قهرمانی اظهار داشت: آشی که از سوی وزارت ورزش و جوانان برای مدیریت استقلال پخته شد، بهتر از این جواب نمی‌داد. در متن استعفایم از هیئت مدیره استقلال این مسائل را عنوان و پیش‌بینی کرده بودم. متأسفانه تمام پیش‌بینی ما درست از آب در آمد.

    وی با بیان اینکه مشکل اساسی باشگاه استقلال مدیریتی است، تصریح کرد: جای تأسف دارد با باشگاه بزرگ استقلال که 30 میلیون هوادار دارد، این گونه رفتار می‌شود. من به دلیل اعتراض به دخالت‌ها در باشگاه استعفا کردم و مجبور به جدایی از تیم محبوبم شدم، اما سعی می‌کنم از طریق عواملی که می‌شناسیم و می‌توانند تأثیرگذار باشند، به استقلال کمک کنیم تا ضعف‌های مدیریتی جبران شود. استقلال باید از این وضعیت خارج شود.

    عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص اینکه چه نمره‌ای به عملکرد امیرحسین فتحی می‌دهد، گفت: از 20 به فتحی نمره 12 می‌دهم. حاشیه‌هایی که قابل جمع شدن بود را، آنقدر اجازه دادند ادامه پیدا کند تا کار به اینجا کشیده شود. تیمی که قهرمانی در دستش بود را، به جایی بردیم که گرفتن سهمیه نیز برایش سخت شده است. این دوستان باید جواب هواداران دلسوز استقلال را بدهند.

    زمانی در پایان خاطرنشان کرد: دو ماه از 6 ماهی که قرار بود استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی واگذار شوند، گذشته و هیچ حرکتی نمی‌بینیم. با توجه به اینکه باشگاه می‌تواند با واگذاری به بخش خصوصی نفس تازه‌ای بگیرد، امیدوارم در 4 ماه باقیمانده که مجلس مصوبه کرده، واگذاری باشگاه به هواداران و پیشکسوتان و همینطور بخش غیردولتی اجرایی شود.


  
  

تکلیف وزارت کشور به استانداران درباره دو شغله‌ها


 

  • تکلیف وزارت کشور به استانداران درباره دو شغله‌ها
     ،

    سید سلمان سامانی با اشاره به بند 9 تبصره 2 قانون بودجه سال جاری اظهار داشت: بر اساس این حکم قانونى هیچ یک از استانداران و معاونان آن‌ها حق ندارند بطور همزمان عضو هیئت مدیره شرکت‌های دولتی و نهاد‌های عمومی غیردولتی و سازمان‌ها اعم از زیرمجموعه خود و زیرمجموعه سایر دستگاه‌ها باشند.

    وی در ادامه افزود: همچنین طبق این تبصره قانون بودجه سال 98 کل کشور عضویت همزمان مقامات موضوع ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری و مدیران و معاونان دستگاه‌های اجرایی و به طور کلی کارکنان شاغل در کلیه پست‌های مدیریتی و کارشناسی در مدیریت عاملی و سایر مسئولیت‌های اجرایی و عضویت هیئت مدیره شرکت‌های دولتی و نهاد‌های عمومی غیر دولتی و سازمان‌ها ممنوع شده است.

    قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس و هماهنگی استان‌ها تصریح کرد: طى مکاتبه اى از استانداران خواسته ایم نسبت به اجرای این حکم قانونی اهتمام ویژه داشته و نسبت به شناسایی افرادى که دو شغله محسوب می‌شوند اقدام کنند. 

    سامانى تاکید کرد: استانداران مکلف شدند در موعد یک ماهه وضعیت دوشغله‌ها را در کلیه دستگاه‌های اجرایی استان تعیین تکلیف کرده و گزارش آن را به مرکز بازرسى وزارت کشور ارسال کنند.


  
  

تکنولوژی هوافضا از نان شب برای مردم ایران واجب‌تر است


 

  • تکنولوژی هوافضا از نان شب برای مردم ایران واجب‌تر است
     ،

    سید محمدصادق خرازی با اشاره به آداب دیپلماسی گفت: تفاوت دیپلمات با سیاستمدار این است که سیاستمدار صریح و آشکار صحبت می‌کند، اما دیپلمات به گونه‌ای صحبت می‌کند که هم تاثیر خودش را بگذارد و هم حرفش را بزند. هم صریح صحبت کند و هم طرف مقابل ناراحت نشود و بتواند به گونه‌ای سخن بگوید که حدیث نفس یک ملت را که به نمایندگی از آن‌ها با خارجی‌ها صحبت می‌کند به گونه‌ای جا بیندازد که مخاطبش بتواند بفهمد. در زمان مذاکرات سیاسی دوجانبه یا چندجانبه از خنده‌های بیجایی استفاده می‌کردیم که در این مدت خنده، بتوانیم فکر کنیم و پاسخ طرف مقابل را بدهیم.

    وی با بیان این که در کدام محله تهران زندگی می‌کند، افزود: من در مرز بین قیطریه و شمیران زندگی می‌کنم، در تهران متولد شدم و امیدوارم که همسایه‌های من از من ناراضی نباشند، نمی‌توانم خودم از خودم تعریف کنم.

    دبیر کل حزب ندای ایرانیان در گفت‌وگویی در برنامه «بوستان گفت‌وگو» از رادیو تهران درباره بیانیه گام دوم گفت: اقتدار، قدرت، عظمت و پیشرفت واژه‌هایی است که به صورت حماسی و مثبت در ذات مردم ایران که مورد توجه رهبری در بیانیه اخیر ایشان بوده است. فردوسی هیچ وقت نمی‌گوید من نمی‌توانم راه بروم و می گوید ضعف در بازوهایم نیرو گرفته است. پیام دوم که تحت عنوان گام رهبری بود، رهبری با مردم و جامعه خودش شفاف صحبت می کند، گام دوم پیامی به آینده است. از گذشته سخن می‌گویند، مانند پلی گذشته را به دغدغه‌های آینده متصل می‌کنند. آرمانهای آینده مردم و جوانان را مورد هدف قرار می‌دهند، پیروزی‌ها و دستاوردها را به عنوان یک اصل اساسی در جامعه انقلابی خودشان مطرح می‌کنند، اینها مسائلی است که در گام دوم نهفته است. گام دوم به نحوه زندگی مردم اشاره دارد و اینکه دغدغه‌های‌مان نسبت به مردم جهان چگونه باید باشد.

    وی افزود: گام دوم افق بسیار گسترده‌ای را برای آینده باز می کند. رهبری انقلاب به عنوان هادی مردم و به عنوان کشتیبان کشتی انقلاب در دنیای طوفان زده امروز با قدرت، همت و با اقتدار و صلابت به فردای مردم نگاه می کند و توصیه هایی که برخوردار از تجربه های تلخ و شیرین این مردم می‌شود، مطرح می‌کند.

    مدیر وبگاه رسمی دیپلماسی ایرانی درباره مناسبات ایران و آمریکا گفت: تاریخچه دیپلماسی ما نشان می دهد کشورهایی که روزی به ما تجاوز کردند، اما در حال حاضر با ما رابطه دارند از جمله شوروی سابق، روسیه به کشور ایران حمله کرد و بخش های عمده ای از سرزمین ما را جدا کرد و هنوز هم دارای روابط قابل تاملی است. ما در دوره ای از تاریخ با هندوستان درگیر بودیم اما در حال حاضر هند روابط خیلی خوبی با ما دارد. انگلستان یک کشور استعماری است که در تمام موقعیت های سیاسی و بین المللی استعمار انگلیسی، هدفش تخریب مفاهیم ارزشمند انقلاب ملت ایران در مبارزه با نفت و ویژگی‌های ارزشمند ملت ایران بود، اما همین انگلیسی ها از ظرفیت زمان استفاده کردند و زیرک عمل کردند و توانستند مناسبات دیپلماتیک خودشان را با ایران داشته باشند. آمریکایی‌ها ضربه بزرگی از ایرانی‌ها خوردند، هدف انقلاب اسلامی مشخص بود، انقلاب اسلامی دنبال چالش نبود بلکه دنبال واقعیت های ارزشمند بود و می خواست استقلال و آزادی داشته باشند، این پیام انقلاب ایران بود که توسط خیلی ها شنیده شد و آنها با زرنگی توانستند خودشان را جا بیندازند و مفهوم سازی کنند در 40 سال گذشته فراز و فرود داشتیم ولی بالاخره روابط داشتند. در جنگ فرانسه به صدام کمک نمی کرد؟ در جنگ انگلستان و آلمان ها به صدام کمک نمی کرد؟ در جنگ خیلی از کشورها پشت خصمی به عنوان دشمن بعثی ما نبودند؟ چرا ما با آنها رابطه داریم؟

    وی گفت: قاعده عقلانی هر کشوری این است که بتواند روابط و مناسبات منطقه ای خودش را با کشور متنفع‌الفی خودش داشته باشد و بتوانند کار را دنبال کنند. هدف ما درگیری با دنیا نبوده در کشور ما دیپلماسی را بهانه برخوردهای قهرآمیز قرار ندادیم و پسندیده نیست که دستگاه دیپلماسی یک کشوری به بهانه دیپلماسی مناسبات قهرآمیز را با دنیا داشته باشد، در هیچ جای دنیا قابل فهم نیست. در همه جای دنیا یک پیام است آن هم این است که ملتها بتوانند باهم روابط صلح آمیز و مسالمت جویانه داشته باشند، نه اینکه ملت ها را طوری تحریک کنیم که زندگی پر از درگیری‌های خشونتی و خشونتهای ذاتی که در مناسبات انسان ها با هم تعریف می‌شود پیدا کنند.

    وی در پاسخ به این پرسش که چرا جایی که مدیران و مسئولان عملکرد خوبی نداشتند و حتی این افراد به علت ناکارآمدی از سمت خودشان برکنار می شوند، بعضا در جاهای مهم‌تری به کار گرفته می شوند به نظرتان یک مسئول نباید تاوان تصمیمات اشتباه خودش را بپردازد؟ افزود: ما گرفتار یک سیکل بسته مدیریت در کشور هستیم، ما نمی توانیم نفی کنیم که بالاخره آن جسارت و مناعت طبع و قدرت عمل جوان در موقعیت خودش قابل مقایسه با شخصیت ها و چهره هایی که عمری از آنها گذشته نیست، نیروی جوانی که قدرتمند است و با نیروی عمیق، وارد کار شود.

    خرازی ادامه داد: موفقیت ما در حماسه دفاع مقدس چه چیزی بود؟ یکی از علت های موفقیت ما در دفاع این بود که فرماندهان ما جوان بودند نیروهای کارآمد جوان بودند و با این جوانی توانستند قدرت بسیار برتری را بدست بیاورند، اگر ما با این نگاه جلو رویم تردید نکنید که در همه صحنه ها نیروهای ملی ما موفق می‌شوند.

    خرازی در ادامه با پاسخ به این پرسش که به نظرتان بزرگنمایی دستاوردهای اقتصادی برجام ناشی از نگاه ساده انگارانه بود یا با هدف سیاسی انجام شد؟ توضیح داد و افزود: برجام یک واقعیت است، ما وارث یک فعل و انفعالاتی در جهان پیرامون‌مان بودیم که این برجام به یک باره با تحولات ژئواستراتژیک در منطقه صورت گرفت و خاستگاه جهانی ما را تغییر داد، لذا ما باید اینها را درک کنیم و بپذیریم آن جاهایی که من مخالف بودم. ما در برخی جاها یک غلوهایی کردیم و این باعث یک سری درگیری برای ما شده است. دقیقا همان زمان تلقی و تصورشان بر این بود که همه چیز به برجام وصل است تا آب خوردن مردم ایران را به برجام وصل کنند و این به نظر من یک اشتباه استراتژیک است در حالی که ما نباید این کار را می کردیم ما در حقیقت باید با صلابت و قدرتمندانه روی مواضع انقلابی خودمان پافشاری می کردیم اینجا در مذاکرات برجام جایگاه مردم کجا قرار داشت؟ باید با مردم صادقانه صحبت کنیم و به مردم بگوئیم در این زمینه ها اشتباه کردیم و اگر اشتباه نمی کردیم امروز خیلی دستاوردهای زیادی هم نداشتیم مردم ما نمی‌خواهند ما را محاکمه کنند.

    وی گفت: مردم از ما یک چیز می خواهند و آن هم اینکه صادقانه درباره چالش‌های‌شان و گرفتاری‌هایشان صحبت شود، آن چیزی که در مناسبات برجام مهم است این که ما خیلی از مسائل را به برجام وصل کردیم، نه نان مردم به برجام وصل بود و نه آب مردم به برجام وصل بود. من به عنوان کسی که در طول مذاکرات برجام قبل از اینکه این دولت سر کار بیاید و بعد از به سر کار آمدن این دولت در زمانی که مذاکرات در اروپا انجام می شود تا روزی که مذاکرات به نتیجه رسید در کنار دوستان بوده‌ام، مفاهیمی که آنها در زندگی شان داشتند را من خوب درک می کردم، اما نکته مهم اینجاست که ما چقدر به برجام کمک کردیم که بتوانیم مدیریت بحران کنیم. ما در ماجرای برجام مدیریت بحران نکردیم این ها نکاتی است که به نظر من باید به عنوان دستاوردهای انقلاب بزرگان آن را بررسی کنند.

    وی در پاسخ به این پرسش که در صفحه اجتماعی تان درباره جنجالی که بعد از سلفی گرفتن نمایندگان مجلس با خانم موگرینی رئیس کمیسیون سیاست خارجی اتحادیه اروپا صورت گرفت ، یک واحد آموزش پروتکل رفتار و اخلاق جمعی برای نمایندگان مجلس تدارک می دیدید که وجاهت نمایندگان محترم دستمایه ی نقد قرار نمی‌گرفت، شما این پیشنهاد را به عنوان ایده شخصی مطرح کردید یا چنین تجربه ای در بقیه جاهای دنیا وجود دارد؟ افزود: این ایده شخصی من است که آن را تجربه هم کرده ام، شما می خواهید در جامعه تان مردم نقش داشته باشند شما می خواهید در جامعه تان مجلسی داشته باشید که معتبر باشد، این کشور کشور حافظ و سعدی و فارابی است، ایرانی‌ها در زایش و رویش تاریخ اندیشه و علم نقش اساسی داشتند وقتی ما صحبت از این می کنیم رفتار ما هم باید با آنها آمیخته باشد. مردم این ها را نمی‌پذیرند که یک کسی به عنوان خردمند سیاسی و متفکر و صاحب اندیشه رفتاری از خودش نشان دهد که این رفتار باعث سنجش و صدمه روحی شما شود همان اندازه که باید منطقی رفتار داشته باشند از گوهر خودبینی و تضاد و دوگانگی خارج باشد و به مبانی رفتاری و اعتقادی که خودشان باور دارند برسد و فکر کند این برای مردم ما یک ارزش است کار بسیار زشتی بود که در مجلس صورت گرفت وقتی که همه شروع به سلفی گرفتن کردند.

    خرازی درباره این که چه قدر اهل طنز و نشست و برخاست با طنزپردازان است، گفت: من معروف هستم در جلسات که بسته نیستم، آدمی هستم که هم طنز نقد می‌کنم هم طنز می بافم و در مناظره، معارفه و مباحثه طنزپرداز هم هستم.

    دبیر کل حزب ندای ایرانیان در پایان اظهار داشت: معتقدم موشک قدرت بازدارنده است و معتقدم داشتن تکنولوژی هوافضا از نان شب برای مردم ایران واجب تر است و افتخار می کنم به همه مردان و زنان ایران که در هر قسمت این سرزمین تلاش کردند که هویت و ماهیت ایرانی را داشته باشند و حفظ کنند.


  
  

با قاچاق و عوامل ناامن‌کننده فضای مجازی برخورد جدی کنید


 

  • با قاچاق و عوامل ناامن‌کننده فضای مجازی برخورد جدی کنید
     ،

    حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا ظهر امروز (یکشنبه) در دیدار فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی، با تأکید بر لزوم استمرار حرکت این نیرو به سمت نیروی انتظامیِ مطلوب جمهوری اسلامی، نقش آن را در تحقق شعار سال یعنی «رونق تولید» و همچنین تأمین امنیت فضای مجازی مهم بر شمردند و خاطرنشان کردند: نیروی انتظامی باید به صورت جدی با قاچاق مبارزه، و با عوامل ناامن‌کننده فضای مجازی مقابله کند.

    حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار، «اقتدار» و «مهربانی» نیروی انتظامی را دو عنصر مکمل یکدیگر خواندند و با اشاره به کار و تلاش شبانه‌روزی کارکنان زحمتکش این نیرو در ایام عید و تعطیل، افزودند: در قضیه سیل اخیر نیروی انتظامی با خدمتگزاری به مردم آسیب‌دیده و تأمین امنیت مناطق سیل‌زده خوش درخشید.
    ایشان پیشرفتهای نیروی انتظامی در سالهای اخیر را حقیقتی با ارزش دانستند و افزودند: البته این به معنای آن نیست که نیروی انتظامی در سطح مطلوب نظام اسلامی قرار دارد، بلکه باید با تلاش و کار مداوم به آن سطح رسید و هر عاملی را که فضیلت‌ها و افتخارهای نیروی انتظامی را در ذهن مردم زیر سؤال می‌برد، ولو یک مأمور ناباب در یک کلانتری باشد، اصلاح کرد.
    رهبر انقلاب اسلامی، تأمین امنیت را لازمه تحرک و رونق اقتصادی خواندند و خاطرنشان کردند: یکی از موانع تحقق رونق تولید، «قاچاق» است که امروز به صورت دوطرفه درآمده است و علاوه بر واردات قاچاق، برخی اجناس مورد نیاز مردم و بخش کشاورزی نیز از کشور خارج می‌شود.
    حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: پشت پرده برخی از این موارد صرفاً سودطلبی نیست، بلکه فکر، نقشه و مقاصد سویی در این قضایا وجود دارد که نیروی انتظامی باید با مراقبت کامل، با آنها برخورد کند.
    «تأمین امنیت فضای مجازی» نکته دیگری بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند و گفتند: فضای مجازی امروز در زندگی مردم گسترش زیادی پیدا کرده است و در عین منافع و امکانات، خطرات بزرگی نیز دارد.
    ایشان ناامن شدن فضای مجازی را موجب ضرر و زیان به مردم دانستند و بر وظیفه نیروی انتظامی در تأمین امنیت فضای مجازی تأکید کردند.
    حضرت آیت الله خامنه‌ای، «جلوگیری از خرید و فروش سلاح» را یکی دیگر از وظایف مهم نیروی انتظامی برشمردند و افزودند: در برخی کشورها مانند آمریکا، خرید و فروش سلاح به علت منافع مافیای کمپانی‌های اسلحه‌سازی آزاد است و برای مردم آن مشکل‌ساز است، اما در کشور ما که چنین مشکلی وجود ندارد و خرید و فروش سلاح ممنوع است، باید جلوی آن گرفته شود.
    رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر جلوگیری از خرید و فروش سلاح در فضای مجازی، گفتند: قاتل دیروز روحانیِ همدانی در صفحه اینستاگرام با چهار نوع اسلحه تصاویری از خود منتشر کرده است که مقابله با اینگونه موارد وظیفه نیروی انتظامی است.
    پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ اشتری فرمانده نیروی انتظامی، حضور فعالانه و برقراری امنیت در موقعیت‌های مختلف همچون راهپیمایی اربعین، شناسایی و برخورد با مفسدین اقتصادی، اجرای طرح نوروزی و کاهش سوانح و تلفات رانندگی، بسیج امکانات و نیروها برای کمک به سیل‌زدگان و تأمین امنیت آن مناطق را جزو خدمات نیروی انتظامی خواند و افزود: در گام دوم انقلاب با عزم و اراده راسخ، سلامت اداری، قاطعیت و خدمت بدون منت به مردم، به دنبال دستیابی به پلیسِ تراز انقلاب و تمدن اسلامی خواهیم بود.


  
  

هیچ کشوری توان جبران خلاء نفت ایران در بازار جهانی را ندارد


 

  • هیچ کشوری توان جبران خلاء نفت ایران در بازار جهانی را ندارد
     ،

    شهروز برزگر کلشانی  تصریح کرد:گاز صادراتی ایران به ترکیه از طریق خط لوله بین دو کشور قابل جایگزینی نیست و جبران آن هزینه تمام شده بالایی برای سایر کشور ها دارد و امنیت انرژی را  به مخاطره می اندازد.

    وی افزود:ادامه روند تحریم انرژی ایران افزایش قیمت سوخت را در دنیا به همراه دارد و همه دنیا از این اتفاق زیان خواهند برد و نمی توان در دراز مدت ادامه پیدا کند،وباید توجه داشت افزایش هزینه سوخت در دنیا سیستم حمل نقل را هم تحت تاثیر قرار می دهد و در آینده با این اتفاقات طرح تحریم نفت ایران توسط آمریکا با شکست مواجه خواهد شد.

    عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:این اقدامات برای ایجاد جو روانی و فشار بر کشور ما انجام می شود اما ما هرگز اجازه نمی دهیم که تولید نفت ما تحت هیچ شرایطی به زیر یک میلیون بشکه برسد ضمن آنکه برای مواجه با آمریکا و متحدانش ابزار هایی هم داریم که در صورت ادامه فشارها از آن استفاده خواهیم کرد و آمریکا یابد بداند اگر ایران بخواهد بر سر امنیت انرژی با آمریکا  وارد منازعه شود شاید آغاز کننده منازعه آمریکا باشد اما پایان آن دراختیار او نیست.


  
  
<      1   2   3   4   5      >